Hey, life ain't fair.

Sitter och diggar musik på spotify, yeye!
Ska snart till mormor&morfar och käka, mums kan jag då lätt säga! Alltid god mat när man är där. Därför blir det ett kort inlägg här och en bild på min spot-lista, men vi hörs ju  P U S S !


Min lista just nu, kan ändras lite beronde hur mitt humör är.

Glasögon...

Har fått mina nya glasögon nu och är väll inte heelt glad över det.
Själv tycker jag att jag är ful i glasögon, men att andra är fina, konstigt?
Ni ska få en bild sen... Men jag ska ha den hela tiden då det är ganska så kul att se, haha. Men nu ska jag gå iväg till skolan snart, funderar på att göra en blogg med någon annan. Kanske är lite roligare om två skriver + att den blir ju mer aktiv då och så. Sen blir det ju mer variation också, vilket alltid är roligt!
Men vi får se, p u s s ! ♥


Morgonens låt medans man klär sig, gleek  f o r e v e r ♥

Bästa vännen♥

Är uppe i fjällen med världens bästa vänn!


B l o g g :  www.lifebymarre.blogg.se

Vi degar och tar det chill, men det är väldigt skönt att bara kunna tagga ner och ta det lugnt en helg också!
Det är inte ofta jag är iväg och hittar på något, men det är sjukt mysigt!

Vi är för tillfället ensama i stugan då de vuxna är på nå 50-års fest eller nåt sånt, mohaha. Sen vill jag meddela att hon har ett allvarligt problem, hon bankar och knäpper med händerna och sjunger 24/7, asså hon är ju söt och så, men det är valpar som sover också, haha!♥
Nej jag skojade, hon är underbar, men hon är knäpp med, det är nog därför vi matchar så bra, vi är som knasbollar då och då, men vi kan även ta ett serius samtal!

Men nu hörs vi imorgon istället, hejdå bloggen!♥


Är hemma sjuk idag.

Som det står i rubriken är jag hemma idag, därav ingen bloggning!♥
Men till helgen ska jag försöka, är i fjällen, men ska försöka ge er något.


Min hund förra vintern♥

Värt att se på♥

Nu tycker jag att ni ska ta en pause från allt, slå på videon och titta noga. Det är en av de bästa videor jag sett och jag tycker så sjukt synd om tjejen. Se klart hela klippet och lämna gärna en kommentar efter vad ni tycker om henne♥



Hennes blogg: http://diameter.blogg.se/

Finns inga ord för detta!

Längtar till den dagen jag har sånhär kontakt med en häst, verkligen en dröm!



Hästen är ju så otroligt glad också!♥

Muumms.

Nu blir det att fara och äta palt hos mormor och morfar, gött!
Blir nog ingen bloggning ikväll så som det ser ut nu, men man vet ju aldrig. Men ni får ha en trevlig kväll så ses vi kanske, hejdå!♥

 
Red den här snygga och bäääästa ponnyn i världen igår, mer om det senare!
Bilden är lånad från www.brk.nu och jag tror att det är Tilda Larsson som fotat♥

I can't live, i can't fight... without you!

Då är det söndag, inget glädjerop för det.
Blev en sånhär seg morgon idag, klev upp vid 12.00 och segade mig till datorn, pappa hade tvättstuga klockan 6 till typ 9, så han vilar. Sen när han vaknar ska vi städa heela lägenheten och sen blir det att handla mat. MEN sen blir det söndagsmys med pappsen!!!
Har inget sådär super spännande att berätta, haha. Ni får överleva tills senare när det faktiskt hänt något under dagen.


Från igår när vi var i överkalix och matade renar♥


H e j d å !

Trevig helg i överkalix

Nu ska vi snart fara hemmåt från överkalix då.
Det har varit en mycket trevlig helg, vi kom hit igår(fredag) och ni ska vi fara om en 10 min ungefär. Vi har ätit en massa god mat och kört skoter. Jag är ingen duktig förare när det gäller skoter, men älskar att sitta bakom. Sen har vovven också fått springa av sig en hel del, hon har verkligen haft det roligt! Vi har nyss varit och köpt godis, köpte en liten marabo(stavning, haha?) och en bilpåse, muums.
Är ju ganska gott med något att tugga på när man ska åka bil i 1,5 timme, eller hur?
Menmen, kanske blir något blogginlägg ikväll när jag kommer hem, men vi får se då hur det blir, så ni får ha det bra, hejdå!♥


En dålig bild på hunden, men har inge bilder på denna dator, hejhej!

Svar på fråga!

Fick en fråga av en läsare som jag nyss läsa, en riktigt bra fråga och jag svarar glatt!



Svar:
När man rider är det väldigt mycket ben, när man tillexempel rider lätt (man sitter i sadeln och står upp när hästen travar, skit svårt att förklara) så använder man mycket ben när man ska lyfta upp sig.

En bild från googel, men här ser man så bra som man kan se hur det ser ut på en bild.

Sen när hästen ska frammåt ska man ju också trycka på med benen. 
Ni kan ju också tänka er att ni har en väldigt lat eller seg häst, då kan den behöva att man är ännu mer tydlig med benen. Även när man rider barbacka(utan sadel) så behöver man en del benstyrka för att hålla balansen!
 
Det här är då vad jag tycker, finns säkert många som tycker annorlunda! Men jag hoppas att du som frågade fick ett bra svar.

Tack alla som besöker!

Vill verkligen att ni fortsätter läsa, bli så sjukt glad när jag ser hur många som är inne!
Det är ju lixom mycket roligare att logga in och skriva om man faktiskt ser att folk läser, haha. Nej men ni förstår vad jag menar, tycker att jag är ändå ganska duktig på att uttrycka mig, hosthost.
Jag ska duscha nu och sen slår jag nog på en film, så vi hörs imorgon då istället!♥





Lite sen med detta, men bättre sent än aldrig! Detta är drömmar jag har för 2012.


H e j d å !

Vad ska man välja?

Som ni kanske ser på rubriken skulle jag vilja ha lite hjälp!
Jag är ju mitt uppe i att söka till ett gymnasium, men det är mycket svårare än vad jag trodde. Jag vet vart jag ska gå, men då är grejen att man får prova alla olika linjer den första terminen. Men jag vill helst vara ganska säker på det jag gör och inte ha så mycket tvekan. För om man tvekar kan det lätt bli en massa svammel.
Det är jag väljer mellan är Grans naturbruks, häst eller hund. Jag gör listor och tänker på det hela tiden, tycker att det tar en del energi av mig att gå runt att fundera hela tiden. Så nu behöver jag skriva av mig lite här.

Varför hund?
Jag älskar hundar och har alltid gjort det. Men känner på samma gång att jag inte bara kan välja det för att jag vill ha med min hund. Det skulle nog vara en trygghet att ha med min hund, men på samma gång vill jag inte gå något som inte gör mig 110% lycklig.


Varför häst?
Hästar är något jag verkligen brinner för, när jag är i stallet så är jag så sjukt fokuserad på dem. Mobilen och annat sånt där tjafs finns inte äns i mitt huvud då. Jag är verkligen mig själv i stallet och trivs som fisk i vatten. Jag älskar hur man utvecklas tillsammans med en annan varelse, som om den ville bara skulle kunna slänga av mig och sprinag iväg. Känslan är verkligen underbar.
Sen så är det också mycket svårt att rida, men det roligaste som finns i mitt huvud. Kan ju inte tala för alla er, men det är något som jag tycker!♥




V a d   t y c k e r   n i   a t t   j a g   s k a   v ä l j a ? ♥

Without you♥

Så sjukt vacker låt, får gåshud när jag lyssnar varje gång!
Låten sjungs av Lea Michele, hon är med i Glee och har en underbart vacker röst.



Kommer snart komma upp en massa åsikts inlägg, då det inte var skola idag. Så det blir en massa kul att läsa om, hoppas ni också tycker det!♥

I will always love you

Blev ingen bloggning ikväll pågrund av att jag var med familjen istället och såg på film. Men sånt borde ni ju förstå va? Jag menar, man sätter ju familjen före allt annat i världen såklart!
Ajja, blev somsagt inte mer intressant än så för ikväll, har ingen nyhet att skriva om. Ska skriva om ridningen igår, fast det får bli imorgon när min hjärna funkar, haha.

Innan jag slutar ger jag er än liten länk till två tjejer som har en blogg, jag känner de inte så bra. Men Tilda som en av dom heter, gjorde min header och de bor i samma stad som jag. Vi träffas i stallet ibland, jag och Tilda iaf, men känner och känner jag inte. Men de har en SUPER bra och intressant blogg, så nu hoppas jag att ni går in och läser!


Detta är Erika och hennes häst Pegasus och till höger är det Tilda på Trine som ägs av en annan tjej.
Länkning:
 http://nlryttare.blogg.se/

Puhft.

Jaha, då var ännu en dag i skolan avklarad. Kan inte säga att det var super kul, men inte en dålig dag heller och så är det med det!
Har ingenting att skriva just nu, men senare ikväll kommer jag nog ge er en del inlägg, så kolla då om ni är intresserade alltså!


V ä r l d e n s  f i n a s t e  p o n n y  i  h e l a  v ä r l d e n ♥

Gud vad man kan längta.

Jag har verkligen längtat till att rida igen, har varit en för lång pause.
Men nu ikväll är det ridning, är så sjukr taggad! Hoppas såklart på att få rida Passe, men det spelar inte så stor roll. Alla är så mysiga ponnysar, de är kanske lite små sura och så. Men de är ändå bäst!


Från spetember.


Men vi får höras senare ikväll, hejdå!♥


Ponnyakuten

Ikväll börjar ponnyakuten säsong 3, har längtat sjukt mycket!
Jag ska då iallfall se på det, tycker det är så himmla spännande att se hur barn och hästar utvecklas. Ingen av dem kan ju förvänta sig att problemet försvinner på 2 veckor, det kanske blir bättre. Men de kommer ju endå måste fortsätta att träna mycket själv hemma.
Sen händer det inte så mycket mer ikväll, kanske lägger upp någon såndär lagomt intressant bild på mig, haha.


Ska ni också se på det ikväll?

Give me some space♥

Jag sitter och tittar på hästar på hastnet&blocket.
Vill så sjuukt gärna ha en foderponny tills slutet på sommarlovet eller en skötponny, men det ser lite vindstilla ut. Men om det är menat att jag ska ha en ponny just nu så blir det nog så, men jag gör allt jag kan för att visa mina föräldrar att jag KAN. Jag hoppas verkligen att de båda förstår hur mycket det betyder för mig.




Så sjukt fin ponny, han heter Bently och han skulle vara en dröm att ha på foder!♥

Men nu ska jag vara lite social, ha en trevlig dag så ses vi senare med något intressant inlägg!


Vacker dag!


En mycket fin dag idag, solen skiner och en super chey kommer och sover!
Ni kommer få höra från mig ikväll mera, vi kommer nog gå ut och ta bilder så något sånt kanske kommer ut också? Vi får väll se hur vi gör, ikväll ska vi bara mysa, se på film och tjocka oss typ, hahah.


Bjuder på en sånhär super söt bild på min farmors hund Chira♥

Haha!


Visa människor borde inte leva...

Känsliga människor borde INTE kolla på den här videon!!!
Fy fan(ledsen för språket) föfr vissa människor, att de är så himmla hjärtlösa och torterar djur såhär, ser de inte att de plågas och inte vill något illa. De förthänar LIKA mycket respekt och omsorg som vem som helst. Man har något stort fel i hjärnan och man tycker att det här är en "sport", djurplågeri är underdrift till vad männen här gör med hästarna och kalvarna. De enda de vill är att rymma och de får allt annat än kärlek. Att bli misshandlad skulle vara snällt om man skulle jämnföra!
Jag satt och storgrät och tycker det är sinnessjukt att människor gör sånt här för egen njutning. Om ni ser videon undrar jag, är något de gör i denna video rätt? Enligt mig är de bara psychopater som inte borde få leva.





Bildbomb - Del 1








Bertil ♥







Slut på del 1, enjoy!


Happy Face!

Det är såhär att jag beställde en USB-kabel till min kamera och nu kan jag föra över bilder och visa er, så nu kommer ett gäng med bilder i nästa inlägg, men måste dela upp det då det vart en del bilder, haha.

Back to school.

Jaha, då var det skola igen.
Imponerade över min skriv talang här ovanför? Haha. Nej men var ju första skoldagen idag, för mig iallafall och det var helt ok, dörutom att jag typ är sjuk, men tänker då INTE vara hemma! Desutom är jag sjukt trött du jag typ inte kan sova nu för tiden, stöön.

Vad gör du ikväll Emelie?
- Jo jag ska göra de här spännande sakerna:
Gå och duscha, sen ska jag försöka sova, vilket säkert kommer att misslyckas totalt och jag kommer nog sluta upp vid datorn igen. Bjuder er inte på någon bild ikväll för att jag har ingen, ledsen♥

I love you so hard it hurts.

Haha, skrattade sjukt högt när jag loggade in och hade sjuukt mycket besök på bloggen idag, när jag inte skrivit något. Kanske ska sluta skriva, verkar ju funka, haha.
Antar att jag som vanligt förväntas berätta om min trista dag, med idag vad minsan inte en trist dag! Idag var första ridlektionen för terminen, även om vi inte red, planerade mer med våran nya ridinstruktör om vad vi ska göra och vilka hästar vi gillar att rida och så vidare. Det var mysigt att vara tillbax med min lilla stall-familj, de är verkligen underbara de där småtjejerna!
Imorgon börjar ju skolan desutom, kan faktiskt helt ärligt säga att jag inte saknat det någonting. Tycker verkligen om vilan, men ska sammtidigt bli kul att träffa klassen och alla igen! Har ju träffat en del av dem, men inte så många då jag gillar att vara för mig själv på loven och bara ta igen... Visst låter jag normal?
Ska inte göra er utråkade med allt snack om skolan, vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva om annars, så jag slutar nog, puss på er!


En bild tagen av min kompis Maria som är länkad på bloggen(), det är jag och min hund Lisa, she is my world and i will love her, tills den dagen då jag dör.


Haha, Benjamin!



Haha, för bra asså!♥

Länkbyte?

Ni får gärna kommentera inlägget eller mejla mig till: [email protected] om ni vill att jag ska länka eran blogg och vise versa!
Stoppa gärna även med en bild på mig kanske, tex den här under så kan jag gära detsamma, inlägget blir ju lite roligare då!



Hehe, dålig kvalla jag vet men det är något jag försöker lära mig! :)

Happy face!

Sitter en glad chey här i datorstolen!
Varför vet jag inte, men jag är gald iallafall, eller jag vet ju varför men kan inte skriva det här. Tihi, ni får nog veta så småningom ska ni se.
Planer för imorgon: INGET, det låter intensivt va? Haha, eller så inte kanske.
Ska nog klicka på någon film imorn & ställa alarm på 09:00 då man måste ställa om klockan sähär lagomt innan skolan...

 
En lagomt fin bild jag suttit och gjort, snacka om att ha tråkigt, haha!

Now that i'll found you

Känner mig lite deppig.
Ingen direkt anledning sådär, är bara lite nere. Men nu ska jag se på film, så vi ses människor!♥


Detta är filmen som snart slås på, hehe.


Godmorgon!

Idag är det en ny dag, även en lördag.
Det trista är att jag inte har några planer och ska typ bara ta det lugnt, känner mig verkligen för att rida. Vill verkligen ha sköt eller foderhäst till sommarlovet innan man börjar på något gymnasium!
Men, jag ska iallfall gå med hunden och lillebror och hämta lite saker vi glömde igår hos pappa, hehe. Bra koll eller vad? Haha, nej men det var söta lillebror som hade bråttom iväg! Fast jag börjar ju ridskola nu på måndag igen, kulkul! Det enda trista är att jag inte har någon som kan ta bilder när jag rider eller så, men det ska jag ändra på så småning om!
Nu ska jag ut och foto lite med min lillebror, ska även klicka hem en överföringssladd till kameran så ni kan se den! Hejdå, vi ses sen!♥


Sjukt roligt!!



Lånad video från http://fantasias.blogg.se/ , det är på hon och sina kompisar och det är sjukt roligt!
Det är även en väldigt läsvärd blogg!

Hos mamma!

Nu är det fredag åter igen och jag är hos mamma.
Mammas killes döttrar är här och vi träffar dem för första gången, super trevligt!
Förätt: ? Varmrätt: Potatisgratäng(?), kyckling och till efterätt: panakotta(?). muuums♥

Som ni förstår ska man ju vara social när man har gäster, vilket betyder att datorn är ett stort NEJ, men de är och köpe rgodis(haha) så då kan man ju passa på!
Ger er någon bild då det är bildbrist på bloggen, men ska försöka rycka upp mig och ta några bilder kanske...


En sådär lagomt nöjd vovve i sin nya bädd, tihi♥

Godnatt

Godnatt älskade bloggläsare, blir inte så mycket intressantare än så ikväll tyvärr.
Bjuder er på en liten bild såhär på kvälls kanten, hoppas ni får en trevlig kväll och ni kan läsa mer från mig imorgon♥


En lite mellan gammal bild på mig, som är tagen av mig(haha). Dock har jag ej samma hårfärg så det kan ni ju dissa, men puss på er!♥

I will never be the same with out you...



Är bara sådär liite lagomt beronde av denna låt, haha.

Bildbomb♥

Blir en bildbomb på en snygg kille :








 



Love this guy, he is amazing♥


Tack Tilda!♥

Skriver detta inlägg till Tilda som finns på bloggen: http://nlryttare.blogg.se/ ♥
Hon har gjort min nya header, tryck F5 om ni inte ser den. Det enda om man nu måste klaga på något är att rubriken är till höger, men det är ingen världskris, är bara van med den till vänster, haha.
Men hon är så duktig att jag inte bryr mig! :D

Lite bilder här på Tilda och så, lånade från hennes blogg:







Tack åter igen Tilda, så sjukt tacksam.




Mys kväll!

Ikväll blir det min och pappas kväll, mysigt!
Vi ska spela wow och bara umgås, sånt gillar vi
.
Blir därför ingen bra uppdatering ikväll, men vi ses ju snart, puss på er! ♥


Blir en sån här snygg bild på James från x-men ♥♥

sjuk

Min kropp har bestämmt sig för att jag ska börja 2012 med att bli sjuk, super kul.


Saknar denna häst mer än något annat i världen, älskar honom otroligt mkt♥



Hoppas ni inte är sjuka och har det bra, hejdå.

RSS 2.0